Thursday, August 23, 2012

Retezat

Photobucket
Nu putea trece vara fara sa urc macar o zi la Pietrele, plus mai promisesem muntele cuiva. Deci am fost la mare, mergem si la munte ..nu? Pentru prima zi am ales un traseu mai usor: Pietrele - Lacul Gales 3h (triunghiul rosu), iar pentru a doua zi Pietrele - Bucura 3h (dunga albastra). Peste noapte am stat la cabana lui  Mihai Bursec de la Pietrele (este deschisa pentru toata lumea) si tin sa va spun ca am facut cea mai buna alegere, pe langa faptul ca e gratis, are minimul necesar in caz ca te parasuteaza careva in munti doar in tricou si pantaloni scurti. 'Paturile de pe saltele sunt de aici? si sacii de dormit? si e gratis?', acum citez niste turisti din Moldova ce au dat buzna in cabana dis de dimineata trezindu-ma pe motiv ca au mancat un frig de zile mari la cabanute. Ei bine muntele e munte si aici vara e ca iarna pe timp de noapte... deci veniti pregatiti !
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
poze: Alex Crisnic

Wednesday, August 22, 2012

Mamaia

Photobucket
Cum ziceam in articolul precedent, eu nu am fost la Navodari cand eram mica.... eu mergeam la Mamaia, mergeam pe vremea cand plaja nu era impartita in 'n' plaje private si cearceaful/prosopul pe nisip era legal. Azi nu vrei ca nisipul sa iti murdareasca costumul de baie, nu? asa ca inchiriezi frumos un sezlong sau un baldachin si lenevesti la soare, si ca sa nu te dezhidratezi comanzi ceva cocktail-uri de la barul plajei... Trecand peste cuvintele ironice adresate statiunii, Mamaia, are cele mai tari petreceri pe plaja. Noi am ales sa ne petrecem seara la Kudos, pana in zori bineinteles (unde am cunoscut cei mai funny barmani) si dimineata am motait pe plaja H2O.
Photobucket
Kudos baby!
Photobucket
Photobucket
H2O
Photobucket

Tuesday, August 21, 2012

Navodari si a lui Rapana

Photobucket
Daca mentionez cuiva de Navodari imi spune ca a fost acolo in tabara cand era mic. Ei bine eu nu am fost acolo, nu am stiut niciodata cat de frumoasa e plaja si cat de cristalina e apa. Am fost pur si simplu fascinata de plaja Rapana, cu al ei nisip fin, cu ale ei mini scoici, cu ale ei valuri mici si cu a ei luna plina. Si pe langa toate astea are cel mai tare bar, ever, cu cei mai ok barmani si clienti. Cand am plecat de la mare am plecat cu Rapana in suflet...
Photobucket
Photobucket

Lost Fairy

♪♫ Zaz - La fee
Photobucket
Rochita asta simpatica am primit-o anu' trecut de la verisoara mea Bianca si nu am apucat sa o port pana vara asta la mare (cei drept e un pica transparenta pentru o plimbare in oras). Oricum e o minunatie de rochie, culoarea ei nuda si materialul cu trandafirii lui fini ma fac sa ma simt ca o zana mica si sofisticata.
Photobucket

Monday, August 13, 2012

Pro Istoria Fest

Photobucket
This weekend was a festive one at Ulpia Traiana Sarmizegetusa. Organised by Star Education Association, Pro Istoria Fest is a festival that wants nowadays music to promote our history and the most important citadels from Romania. This event brought to Sarmizegetusa Romanian stars like Loredana, Sistem, Vunk, Mandinga, Corina and others, fact that gathered people from all around . We had fun, we sang, we drank and we ate traditional food and we want more !

Weekend-ul acesta a fost unul de sarbatoare pentru Ulpia Traiana Sarmizegetusa. Organizat de Asociatia Star Education, Pro Istoria Fest este 'un festival ce isi propune sa puna muzica prezentului in slujba trecutului, promovand cele mai importante cetati din Romania' (dupa cum scrie pe pagina lor de facebook). Fest-ul a adus la Sarmizegetusa vede precum Loredana, Sistem, Vunk, Mandinga, Corina si altii, fapt ce a adunat lume din toate imprejurimile. Ne-am distrat, am cantat, am baut si am mancat traditional si mai vrem !

Photobucket

Photobucket
Vunk

Photobucket
with Andra & Anca

Saturday, August 11, 2012

Zi de vara

Photobucket

Dupa ce ani de zile, Costinestiul reprezenta pentru mine fascinatia litoralului romanesc, anul acesta l-am gasit mult prea aglomerat si poate un pic chiar banal. Discotecile ce erau odata top in lista mea de iesit, Megadiscoteca Tineretului si Disco Ring, si-au pierdut parca din farmec (no offence). Vara asta am vazut o alta latura a litoralului de care m-am indragostit profund. Am sa va pun la curent cu locurile pe care le-am vizitat si ce mi-a placut mai mult la fiecare in parte... so stay tuned. 

Costinesti was always my favorite place at the seaside, but this year I found it crowded and maybe a bit trivial. Discos that were once on my top outgoing list, like Megadiscoteca Tineretului and Disco Ring, lost their glamour (no offence). This summer I've seen another side of the littoral, one that I fall in love with. I'm gonna show you the places I've visited and and what I loved at each one... so stay tuned.