Monday, March 5, 2012

Unica Contest

Hi guys !

Unica.ro lunched a contest for all the Romanian bloggers.
Each blogger has the chance to show his/her style in order to win 
a trip to one of the biggest capital of Europe 
and lots of vouchers to Esponge Cocor Shop

I need your help to win !
You can vote me and my blog here 


Thanks :*

11 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Nu o iau in nume de rau, stai linistita si in primul rand nu am obligat pe nimeni sa ma voteze, fiecare e liber sa aleaga pentru el :)

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. sa castige cea mai buna!! :> bafta fetelor! :)

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. Sincer si eu v-am votat..dar din pacate gusturile nu se discuta doar se comenteaza :))

  ReplyDelete
 7. Mai Andreea P.,cum sa-ti explic ....banal e ceva relativ si depinde de la o persoana la alta si in acest moment nu tu esti in masura de a decide pentru alti, daca voteaza sau nu,apropo: sloganul concursului iti spune sa-ti aduni cat mai multe voturi de la fani...si daca vrei suna-ti rudele n-ai decat si nu lasa "monstuletu verde"la suprafata...pana atunci cum spune si nicku'tau, viseaza la Chanel si la voturi,succes!

  ReplyDelete
 8. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 9. In momentul in care un concurs se bazeaza pe voturile prietenilor/cunostintelor, e clar ca va castiga cel care are mai multi prieteni virtuali si prieteni care dau mai departe share (stiu cel putin 5 sau 6 persoane care au dat share pentru Mihaela, fara ca ea sa le ceara asta). E foarte frustrant sa vezi cum o anumita persoana primeste mai multe voturi pentru ca are mai multi prieteni care isi doresc ca ea sa castige, insa PE ASTA SE BAZEAZA ACEST CONCURS. Andreea, sunt convinsa ca multi dintre cei care te-au votat pe tine (si nu te poti plange cu peste 300 de voturi la fiecare tinuta), nu te-au votat pentru cat de bine te-ai imbracat sau cat de estetice sunt pozele. Ti-am vazut blogul si ai tinute si fotografii mult mai reusite decat cele din concurs (dar e o chestie subiectiva, deci.. ).

  Mi se pare naiv sa crezi ca va castiga cea mai 'buna' tinuta (din nou, foarte subiectiv), cand tot concursul se bazeaza pe voturi ale utilizatorilor. Daca vrei sa iti iei la intrecere calitatile de fashion blogger intr-un mod serios, inscrie-te la concursuri jurizate de persoane care au mai multa autoritate si popularitate in domeniu.

  Si apropo, nici primul tau comentariu nu a fost deloc 'fair play' (te-am citat!), nici cele gen "crezi ca as putea fi invidioasa pe o tinuta ca a Mihaelei". Din contra, ti-ai atras antipatia celor care viziteaza acest blog (nu ca ti-ar pasa.. sau?). Nu denota invidie pentru celalalt concurent, ci invidie pentru succesul lui.. ceea ce cred ca e mai rau :)

  Si nu, nu e un comentariu rautacios!

  Oricum, multa bafta tuturor participantelor!

  ReplyDelete
 10. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 11. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete